• CAPPADOCIË LUCHTBALLONVAART

  Vliegen in een luchtballon boven de ongelovelijke landschap van Cappadocië is een onbeschrijvelijke ervaring. In ongeveer een uur zult u gegarandeerd een avontuur van uw leven meemaken! Met deze speciale tour zult u genieten van de natuurlijke wonderen van de regio Centraal Anatolië, met de  feeën sprookjesachtige vulkaankegels en oude kerken uitgehouwen in de rotsen van zachte tufsteen, gelegen in prachtige valleien.

  Vanaf
  130,00 €
  Details
 • HEEL CAPPADOCİË

  (Dagtour) Deze tour omvat de belangrijkste en meest interessante plekken van de fascinerende Cappadocië, zoals de mooie plaatsen Çavuşin en Avanos. Ook zullen we verwazingwekkende plekken bezoeken als Paşabağ, de Openlucht museum van Göreme en de Sarihan Caravanserai.   

  Vanaf
  260,00 €
  Details
 • Afgelen Canyons

  (Dagtour) We een bezoek brengen aan Kaymalı, een ondergrondse stad, de plaats Güzelyürt, de sprookjesachtige Ilhara vallei, het dorp van Belisirma en het Selime klooster. 

  Vanaf
  260,00 €
  Details
 • ETNOLOGISCHE WANDELTOCHT

  Tijdens deze etnologische wandeling (ongeveer 12 km) zult u een kijkje nemen in de levensstijl van de Cappadociërs, de in de rotsen uitgehouwen huizen en kerken bezichtigen en tevens kleine magische dorpen en valleien bezoeken. U zult getuigen van het dagelijks leven van de inwoners, de gewoontes en de traditie van hun gastvrijheid. We zullen een wandeling maken over het prachtige Duiven vallei en de Witte vallei, ook wel de vallei van de liefde genoemd. 

  Vanaf
  260,00 €
  Details
viaurbis.com